Kopasztott szarvasbőr csávázva (szarvas irha)

Ár: 
40 000 Ft
Cikkszám: 
135
Terméktípus: 

A kopasztott szarvasbőr kikészítése: kutya-, vagy tyúkszaros pác, sós-timsós, vagy sós-korpás csávázás napjában 2-3 forgatással 7-10 napig, pihentetés, nedvesítés, törés, tisztítás. A csávázott bőr csak zsírozva (faggyúzva) rendelkezik némi vízálló képességgel, viszont nagy a szakítószilárdsága s a hajlékonysága. (A túl sok zsírzás is megeheti a sós bőrt, ezért lényegében nem vizes igénybevételre való.) A kopaszon kikészített fehér szarvasbőr jó zacskónak, iszáknak, táskabélésnek, rátétirhának.

Az ár hozzávetőleges, függ a hozott anyag minőségétől, méretétől. Csak megrendelésre!